Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-09@06:55:20 GMT

فیلمبرداری «نجلا» از ۲۹ خرداد آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۰۵۱۶۸

فیلمبرداری «نجلا» از ۲۹ خرداد آغاز می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خیرالله تقیانی‌پور که سابقه کارگردانی تئاتر را در کارنامه خود دارد، اولین سریال تلویزیونی‌اش را با محوریت جوانان و خانواده، روز پنج‌شنبه ۲۹خرداد جلوی دوربین می‌برد.

تقیانی‌پور با اعلام خبر تصویربرداری «نجلا»، درباره داستان این سریال گفت: «قصه‌ای عاشقانه در بستر درام و حول محوریت امام حسین (ع)  و عاشورا روایت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصه‌ طراحی شده پرتعلیق و پر کشمکش است که در سال ۵۸ می‌گذرد و تحولات ‌جامعه، یک سال بعد از انقلاب و یک سال قبل از جنگ تحمیلی در کار دیده می‌شود.»

او درباره فیلمنامه و ارتباط با نویسندگان توضیح داد: «جلسات متعددی با آقایان سیدحسین امیرجهانی و مهدی حمزه داشتم و به اشتراکات خوبی رسیدیم و منجر به نگارش سریال توسط عزیزان شد.»

این کارگردان در پاسخ به این سوال که برای اولین تجربه ساخت سریال چه تمهیداتی برای اقبال مخاطب اندیشیده است گفت: «تجربه سریال‌سازی در رسانه ملی نشان داده هرگاه مجموعه با مضمون خانواده و جوان آماده شود، با اقبال مواجه ‌شده که ما هم تلاش‌مان این است که این فاکتورها برای جذب بیننده را رعایت کنیم.»

تقیانی‌پور درباره روند ساخت و ساز دکور برای این سریال توضیح داد: «برای نمایش مناسبِ فضای دهه ۵۰، مجبور به دکورسازی بودیم. بخشی از دکورها در بوستان ولایت آماده شده و بخشی در هشتگرد که کار با حضور حسام منظور (عبد)، سارا رسول‌زاده، سوگل طهماسبی (ثریا ) و مصطفی ساسانی در بوستان ولایت جلوی دوربین می‌رود. بعد از تصویربرداری این بخش‌ها راهی آبادان و خرمشهر خواهیم شد تا بخش‌های جاده‌ای و پیاده‌روی ‌اربعین را تصویربرداری کنیم.»

«نجلا» به همت شبکه سه و مرکز سیمافیلم تولید و برای ایام اربعین در نظر گرفته شده است.

تاکنون آزیتا حاجیان، حسام منظور، هدایت هاشمی، ملیکا شریفی‌نیا، سارا ‌رسول‌زاده، سوگل طهماسبی، سیروس همتی، سیدمهرداد ضیایی،‌ مصطفی ساسانی، جواد پورزند، علی غابشی و مرتضی شاکر برای بازی در نقش‌های این مجموعه معرفی شده‌اند.

۵۷۵۷

کد خبر 1399973

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسام منظور آزیتا حاجیان تلویزیون سریال ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۰۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که 18 تا 21 اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه درآینده  پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر و‌گردن و  همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته  صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین  می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با  حضور بیش از چهار صد سخنران  به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز شلوغ اخبار فرهنگی؛ از نمایشگاه کتاب تا کیانوش عیاری و حامد بهداد
  • پایان کار پایانه شرق در تهرانپارس تا پاییز/ پایانه جدید خرداد افتتاح می‌شود
  • آیین بهره‌برداری از پروژه‌های سازمان پسماند شهرداری اصفهان آغاز شد
  • سفر بهاری به روستای ازغد طرقبه از لنز دوربین شهروندخبرنگار
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • آغاز پروازهای حج تمتع فرودگاه ارومیه از ۱۸ خرداد
  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • نشت آب در خیابان الزهرا شهر قوشچی از زبان شهروند خبرنگار + فیلم